Inreda sovrum hotellstil

Inreda sovrummet

I sovrummet vill vi ha en mysig och rogivande känsla. Har du ett stort sovrum kanske du har plats för en läshörna där du kan koppla av med en bok. Ordentlig förvaring för kläder och gärna en spegel med plats för smycken och smink gillar vi också. I sovrummet passar det extra bra med en lite lyxigare känsla och många inspireras av den stilrena och mysiga hotellstilen. Men vad är egentligen en typisk hotellstil? Det finns ju alla möjliga olika inredningsstilar att välja på. Nedan får du bästa tipsen:

Inreda sovrum hotellstil

Låt sängen dominera i sovrummet genom att höja benen och täck sängen med en sängkappa som matchar överkastet. Höj sänggaveln så sängen blir mer dominant i rummet. En klädd sänggavel på sängen ger en lyxig känsla i sovrummet.sovrumsinredning– Unna dig vackra och lyxiga textilier i sovrummet. Många hotell bäddar sängen med satin-lakan, som ger en sval och mjuk känsla som håller i evigheter. Bädda sängen med många kuddar i matchande örngott, ett tjockt överkast och med en mindre filt som ligger ”kastad” över sängens fotände. Snygga kuddar i olika material skapar lyxkänsla till sovrumsinredningen i hotellstil. Blanda gärna bomull med sammet, siden, ull och fuskpäls. En stoppad bänk vid sängens fotände förhöjer hotellkänslan.
– Inred med mycket textilier för en lyxig hotellkänsla i sovrummet: matta, gardiner som når ner till golvet eller ännu längre. Häng flera gardiner i olika färger bredvid varandra. Mixa olika stilar och material men ha ändå en röd tråd i inredningen. Sammetsgardiner är perfekt till sovrummet och skapar en mysig och samtidigt lyxig känsla till inredningen.
– Den ultimata lyxiga känslan uppnår du enklast med en kristallkrona i taket.

Andra inredningsstilar som passar till sovrumsinredningen är lantlig inredningsstil, romantisk inredningsstil.

Se mer inspiration inredning till vardagsrummet. Lycka till med sovrumsinredningen!

Annonser

~ av karro på 18 december, 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: